(1) Recomandate
pentru restaurante sunt boxele incastrabile in tavan, cu puteri cuprinse
intre 20-40W. Acest montaj ingropat asigura o dispersare a sunetului,
uniforma; In cazul in care spatiul nu este prevazut cu tavan fals, optati
pentru difuzoarele de perete ori pentru incintele pendante sferice (mai ales pentru locatiile cu plafon inalt).
(2) Numarul
boxelor si puterea lor se alege in functie de marimea spatiului. Chiar
daca uneori vedeti oferte de sisteme complete, ganditi-va ca restaurantele nu arata toate la fel si prin
urmare, nu are cum sa existe o configuratie de sistem audio universala,
potrivita tuturora.
(3) Daca
restaurantul are si terasa, este de preferat ca nivelul sonor sa se poata
regla independent. Astfel volumul muzicii poate fi unul in restaurant, si
altul pe terasa acestuia.
(4) Pentru
situatia in care organizati si petreceri, aveti in vedere un sistem de sunet de putere (live),
pe care sa il achizitionati separat. Echipamentele se pot cupla intre ele.
(5) Incercati,
pe cat posibil, ca cele doua sisteme sa fie adaptabile pentru orice
situatie: karaoke, nunti, botezuri, petreceri private. Cumparati, de
exemplu, un mixer cu mai multe intrari de microfon, potrivit atat pentru
petrecerile la care canta formatii, cat si pentru cele cu un singur Dj.
Mai multe info despre sonorizarea ambientala gasiti aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu