19 feb. 2014

Sonorizare biserica oferta pret 2014

Instalatiile de sonorizare pentru biserici (radioficare 100V) sunt o investitie extrem de utila, atat pentru preoti, cat si pentru credinciosii care vin la biserica. Nu intamplator, tot mai multe biserici, catedrale si  manastiri apeleaza la firme specializate in sisteme audio care sa-i ajute sa  se faca auziti cat mai bine. 

Mai jos gasiti o oferta de pret pentru sonorizarea unui biserici, (dimensiuni medii), interior-exterior. Acesta se poate personaliza in functie de particularitatile lacasului de cult.


sistem sonorizare complet biserica interiori exterior

SONORIZARE COMPLETA:


! Foarte important: 
Pentru a evita situatiile in care (1) preotul este nevoit sa se deplaseze, iar multi dintre enoriasi nu pot auzi slujba din cauza sunetului foarte slab sau a aglomeratiei; (2) volumul este foarte ridicat si poate deranja locatarii din apropierea bisericii; se recomanda utilizarea unor proiectoare de sunet (difuzoare) in puncte cheie ale bisericii: fata, lateral si spatele biserici, intr-un unghi specific. Bine plasate, aceste boxe de exterior au rolul de a directiona sunetul, ocolind astfel situatiile prezentate mai sus.

Detalii oferta curenta si sfaturi pentru sonorizarea lacaselor de cult gasiti pe:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu