12 iun. 2014

SISTEME AUDIO PORTABILE - DIFUZARE MUZICA si VOCE

Trebuie sa faceti o prezentare in fata unui grup de peste 25 - 30 persoane sau pur si simplu sa difuzati muzica intr-o locatie care nu permite alimentarea la priza? Posibil sa aveti nevoie de un sistem de adresare publica si sonorizare portabila care sa va ajute sa va faceti inteles.

Cat de puternic sa fie? Trebuie sa fie folosite microfoane wireless? Poate microfoane de mana sau headset?
In randurile ce urmeaza vom incerca, pe cat posibil, sa va oferim cateva informatii care sa va ajute sa va faceti o imagine clara asupra sistemelor PA mobile.

Primul pas ar fi sa identificati locatia in care se va folosi echipamentul: spatiu deschis, spre exemplu cazul unei festivitatii scolare; zona aglomerata, zgomotoasa (sistemul este folosit in marile orase in timpul campaniilor electorale ori in caravanele publicitare); cladire - pentru prezentari de marketing, promovare de produse etc.

In functie de marimea spatiului si cea a audientei puteti opta pentru un sistem de 30Wati (Proel FREE6), 80W (Proel FREE50V3), 100W (Proel FREE10).

Microfoanele, de preferat, sunt cele fara fir, astfel incat sa nu va incurcati in cabluri. Sistemele wireless sunt mult mai usor de folosit, oferind totodata o libertate de miscare completa. 

sisteme public address pe amro.ro
 AVANTAJELE sistemelor autonome:

  • In primul rand nu depid de o sursa de alimentare externa (priza);
  • Au integrate playere - CD, DVD, Mp3, port USB pentru rulare muzica de pe stick, nu mai trebuie sa achizitionati separat o sursa de semnal audio;
  • Nu este necesara vreo pregatire inainte de folosirea sistemului (cablaje, etc);
  • Au dimensiuni compacte, ceea ce le face usor de transportat si manipulat, de altfel sunt prevazut cu maner.






Variante de SISTEME AUDIO PA


















In afara echipamentelor prezentate anterior, oferta AMRO Electronic cuprinde si sistemele Proel PROX - acestea sunt sisteme mobile de amplificare sunet, cu putere reala 30 W (rms), cu doua difuzoare exponentiale, ac/dc si 1 sau 2 radiomicrofoane (in functie de modelul ales). Suportul tip trepied, geanta de transport si incarcatorul pentru acumulatori sunt incluse in pret.




Mai nou, pentru DJ, petreceri private/ botez si alte astfel de aplicatii, sunt disponibile:


sonorizare si adresare publica portabilaFREEPASS 10 -> sistem mobil, mixer 4 intr. Mic+2 stereo, 2x250 Wati, 2 incinte pe 2 cai.



sonorizare mobila pentru adresare publica si sonorizareFREEPACK 65 -> sistem sunet portabil, 7 intr.Mic + 1 stereo, 2 x 250 W si 2 incinte 3 cai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu