22 mai 2015

Amro Grup a furnizat echipamentele audio si lumini profesionale Complexului “Le Chateau“ din Bucuresti

Am inceput primavara in forta!


Le Chateau, cel mai recent complex dedicat evenimentelor de gala, aflat la cativa pasi de centrul Bucurestiului, poarta amprenta Amro Electronic Grup. Proiectoare arhitecturale, lumini moving head, sisteme de sonorizare profesionale si alte cateva zeci de echipamente asigura sonorizarea si iluminatul salonului.


Le Chateau integreaza intr-un spatiu elegant din apropierea Pietei Alba Iulia, un salon pentru evenimente exclusivist de cca. 500  mp prevazut cu scena echipata cu toate dotarile necesare concertelor, precum si o terasa incapatoare de peste 250 mp.

Locatia va servi inclusiv drept restaurant si teatru pentru iubitori de frumos si de ... mancare gustoasa preparata de insusi chef Cristian Oprea.

Amro Electronic este unul dintre principalii furnizori pe segmentul echipamente sunet si lumini . Fondata in urma cu mai bine de 12 ani, firma propune solutii complete de proiectare, asistenta tehnica, proiectare, mentenanta, consiliere. In portofoliul de clienti Amro regasim nume sonore ca Sun Plaza Shopping Center, Biblioteca Nationala a Romaniei, Aeroportul Transilvania,Aeroportul Mihail Kogalniceanu, Complex Mall Baneasa Shopping City, Hypermarket Cora Bacau, Constanta, Muzeul Literaturii Romane, Stadionul FC Astra.

Tehnologie audio performanta
Castelul din inima orasului beneficiaza de sisteme de ultima generatie, printre acestea se numara un sound reinforcement de 11.000 de Wati putere reala, compus din incinte pasive gama NEOS Proel (Italia), amplificatoare de putere HPX, monitoare si subwooferePentru instalarea aparaturii regie sunet& public address s-au folosit dulapuri rack-uri, sonorizare ambientala in tavan fals, precum si terasa, sistem trussing scena si echipamente de iluminat scena, iluminat color exterior, fatade si copaci. Sistemele audio si lumini sunt Proel, Music&Light si IC Audio, producatori reprezentati in Romania de S.C. Amro Electronic Grup.

Amro Group                                                                                                   
Bd Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc.B, Sector 4, Bucuresti
Telefon: + 40(021)330 36 69; +40(021)331 78 46
Mobil: 0749 190 532, e-mail: office@amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu