29 mai 2015

Relaxare si voie buna la Hotel Gabriela, Maramures




Doriti sa petreceti cateva zile minunate, sa va relaxati, sa fiti inconjurati de frumos si de oameni ospitalieri si cu zambetul mereu pe chipul lor ?

Unul dintre aceste locuri deosebite este in Maramures la Hotel Gabriela, un hotel de vis aflat in Maramuresul Istoric in orasul Viseu de Sus, pe DN 18, departe de vacarmul centrului urban aglomerat, avand confortul unui hotel de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta propriei locuinte. Ospitalitatea specifica locului, bucataria bogata si diversificata, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere in acest loc de poveste.

Hotelul dispune de un restaurantul cochet si elegant, alaturi de o terasa unica, ambele dotate cu echipamente audio profesionale de ultima generatie, alese impreuna cu tehnicieni de la AMRO Grup pentru a difuza muzica ambientala si a oferii o atmosfera placuta si relaxanta.

Peisajul de vis se construieste cu ajutorul micilor detalii care fac diferenta, de la confort, caldura cu care sunteti primiti, pana la muzica ambientala care rasuna imbietor, toate aceste detalii intregesc peisajul de vis acestui mic complex. 

AMRO Grup se ocupa cu  importul si distributia echipamentelor audio, video si lumini profesionale. Toate echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, capabile sa ofere siguranta in functionare si un sunet clar, inteligibil, chiar si in spatiile aglomerate.

Contact  SC Amro Electronic Grup SRL
Adresa birouri: Bd Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc.B, Sector 4, Bucuresti, 
Telefon: (021)330 36 69; (021)331 78 46, 0749 190 532, 
Adresa mail: office@amro.ro; amro@amro.ro; vanzari@amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu